Objasnená lúpež v bardejovských potravinách. Z áut určených na zošrotovanie ukradol súčiastky. Požiar nákladného a osobného auta. Krádež v novostavbe. Zmizol stavebný materiál a náradie

09.10.2009 Celý región

Objasnená lúpež v bardejovských potravinách:\r\nBardejovský policajný vyšetrovateľ vzniesol včera obvinenie pre zločin lúpeže dvom Bardejovčanom (18r. a 20r. ).
Obvinená dvojica 15.9.2009 v čase o 19:45 h prepadla predavačku v jednej z bardejovských predajní potravín. Zamaskovaný v čiernych kuklách predavačke niekoľko krát priložili elektrický paralizér na krk a podpazušie, čím jej spôsobili elektrický a psychický šok. Následne ju zvalili na zem, z pokladne ukradli 1 500. -€ a ušli preč.

Z áut určených na zošrotovanie ukradol súčiastky:
Policajti z Hanušoviec n/Topľou vypátrali páchateľa, ktorí v apríly 2009 ukradol súčiastky z áut určených na zošrotovanie.
Krádeže má na svedomí 17 ročný mladík z obce bystré, okr. Vranov n/Topľou. V apríly vo večerných hodinách spolu trikrát vošiel do areálu istej firmy v Hanušovciach n/Topľou. Do areálu vošiel cez časť bez oplotenia, pričom odtiaľ z odstavených motorových vozidiel Fiat, Renault a Peugeot určených na zošrotovanie
odcudzil spolu 4 ks zväzkov kľúčov od spínacích skriniek s imobilizérom, centrálnymi zamykaniami a príveskami. Ukradnuté veci boli vrátené poškodenej firme.

Požiar nákladného a osobného auta:
Policajti z Lipian vyšetrujú štvrtkový požiar nákladného auta v Lipanoch.
Doposiaľ neznámy páchateľ v noci zo stredy na štvrtok v Lipanoch na Námestí Svätého Martina pred obytným domom nezisteným spôsobom založil požiar nákladného auta FORD Tranzit. Plamene spôsobili úplné znehodnotenie auta. výške 15.780. -Eur. Požiar sa rozšíril aj na osobné auto HYUNDAI Accent, ktoré bolo zaparkované oproti horiacemu FORD Tranzit. Na osobnom aute došlo k zhoreniu jeho prednej časti. Škoda v prípade Fordu je vyčíslená na 15 780. -€ a v prípade Hyudaia na 6 640. -€. Polícia začala trestné stíhanie vo veci pre prečin poškodzovania cudzej veci.

Krádež v novostavbe:
Z novostavby vo Veľkej Lomnici ukradol zatiaľ neznámy páchateľ pripravený materiál.
Cez pootvorené drevené okno do jednej z miestností vošiel v noci zo stredy na štvrtok dnu. Odtiaľ následne ukradol 67 balíkov laminátových parkiet, penové podložky a parozábrany. S pôsobená škoda je vyčíslená na 1 904, - €.
Prípad vyšetrujú policajti z Kežmarku.

Zmizol stavebný materiál a náradie
Na policajnú linku 158 oznámil včera ráno 48 ročný Svidníčan krádež stavebného materiálu a miešačky.
V noci zo stredy na štvrtok ukradol zatiaľ neznámy páchateľ od bývalej ubytovne za Svidníkom v smere na obec Ladomírová, elektrickú stavbársku miešačku, ručný vozík, 15 ks 25 kg balenia cementu a nezistené množstvo stavbárskeho náradia. Škoda je predbežne vyčíslená na 602,50€. Prípad vyšetrujú policajti zo Svidníka ako prečin krádeže.
 

Vyberte región